Çağrı Merkezi Elemanı Yetiştirme Kursu sona erdi

Sağlık Bakanlığı tarafından Adıyaman'da kurulan olan 182 Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) Çağrı merkezinde istihdam edilecek 200 kişiye verilen Çağrı Merkezi Elemanı Yetiştirme Kursu sona erdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2012 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışma ve İş Kurumu (İşkur) İl Müdürlüğü ile Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri AŞ. işbirliğiyle açılan istihdam garantili Çağrı Merkezi Elemanı Yetiştirme Kursu bu gün yapılan sınavla sona erdi. 192 saatlik kursa katılan kursiyerlerin tamamı, hizmet sağlayıcı firma tarafından Çağrı Merkezi Elemanı olarak istihdam edilecek.

İşkur Müdürü Ramazan Tatar, İşkur tarafından firmaya ödenen kurs maliyetine ilave olarak, kursiyerlere de her kurs günü için günlük 20 TL ücret ödendiğini ve kurs süresince,

genel sağlık sigortası primlerinin kendileri tarafından yatırıldığını söyledi.

Tatar, "Bu kursun Türkiye İş Kurumuna toplam maliyeti 200 bin TL' dir. İlimiz genelinde ciddi manada gerçekleştirilecek olan istihdam garantili her türlü mesleki eğitim faaliyetleri Çalışma ve İş Kurumu İl müdürlüğümüzce desteklenmeye devam edilecektir. Bu bağlamda, 182 MHRS Çağrı Merkezi'nin eleman sayısını arttırması halinde; kurumumuzca yeniden eğitim desteği sağlanacaktır. Bacasız fabrika olarak değerlendirdiğimiz 182 MHRS Çağrı Merkezi'nin ilimize kazandırılmasında emeği geçen her kese kurum olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber